A kávé és a Ganoderma

2015.04.07 19:00

A kávé (coffea arabica)

Az egyik legismertebb növény, a belőle  készült ital pedig világszerte a legnépszerűbb élvezeti cikk.

A kávé (a benne  található koffein miatt) mérsékelt fogíasztás mellett serkenti a központi idegrendszer és a szív működését,értágító,fokozza a fájdaloncsillapítók hatását.Az utóbbi években végzett klinikai vizsgálatok  eredményei azt a feltevést erősítik meg, hog a kávé fogyasztása  korántsem olyan káros, mint azt sokan gondolják.

A kávé antioxidáns hatású polifenolajai  révén pedig legalább  olyan figyelmet érdemel, mint a tea vagy a fokhagyma!

Ganoderma(LINGZHI,rEISHI)

A Kínában már  több ezer éve használt növényt ma már nálunk is sikeresen alkalmazzák egészségügyi problémák  kezelésében.A ganoderma gomba segít helyre állítani a szervezet megbomlott egyensúlyát,megoldást  jelent a túlsavasodás és a méreganyagok okozta  betegségek sokaságára, mivel a panaszok okát kezeli.Erősíti az immunrendszert, illetve támogatja a szervezet öngyógyító képességét.

A